Yksinäisyyttä vähentävä teko

Ilmianna yksinäisyyttä vähentävä teko

Ainoa tepsivä lääke yksinäisyyteen on toinen ihminen ja yhteisö, johon kuulua. Yhteisöllisyytemme on aina perustunut juurekkuudelle mutta myös uuden rakentamiselle. Hyväntahtoisuutemme on sekoitus lempeyttä ja uteliaisuutta – meillä on aina aikaa tuttavalliselle jutustelulle ja maailman parantamiselle. Maakuntamme yhteinen pyrkimys on, että kukaan ei jää yksin. Siksi haluamme nostaa esille hyviä tekoja yhteisöllisyyden puolesta ja palkitsemme vuosittain yksinäisyyttä vähentävän teon aina maakuntapäivänä.

Tunnetko jonkun, joka on tehnyt hyviä tekoja yksinäisyyden vähentämiseksi Pohjois-Karjalassa? 

Etsimme vihjeitä mahdollisesta palkinnon saajasta. Palkittava voi olla henkilö, ryhmä, yhdistys, yritys, tai mikä muu tahansa. Voittaja palkitaan ikimuistoisella, räätälöidyllä luontoelämyksellä. Arvomme myös ehdokkaita ilmoittaneiden kesken 50 kpl kahden hengen lippupaketteja Neljä Ruusua 40 vuotta -konserttiin (13.8. Ilosaaressa Joensuussa).

Ilmianna yksinäisyyttä vähentävä teko, vastausaikaa on 8.8. saakka! Ilmoitamme voittajille sähköpostilla ja liput tulee noutaa Pielisjoen linnasta (Siltakatu 2, Joensuu) pe 12.8. klo 12 mennessä. Noutamatta jääneet liput jaamme eteenpäin.

Aiemmin palkitut yksinäisyyttä vähentäneet teot