Kukaan ei jää yksin

Kukaan ei jää yksin

Yksinäisyys ja sosiaalinen turvattomuus ovat lisääntyneet ympäri maailmaa, ja niin on käynyt myös meille. Karjalaisen heimon on nyt aika palata juurilleen ja valjastaa sukuajattelu, avoimuus, vieraanvaraisuus ja auttaminen yhteiseen hyvään. Pidämme tiukasti kiinni perheestämme ja suvustamme, sillä niihin hyvinvointimme perustuu. Samalla olemme kuitenkin loputtoman kiinnostuneita muista ihmisistä; naapuruushenki ei katso aluerajoja. Täällä voi ja saa olla yksin, muttei koskaan yksinäinen. Maakunnan tavoitteena on, että Pohjois-Karjala on paikka, jossa kukaan ei jää yksin.

Ilmianna yksinäisyyttä vähentävä teko

Tunnetko jonkun, joka on tehnyt hyviä tekoja yksinäisyyden vähentämiseksi Pohjois-Karjalassa? Etsimme vihjeitä mahdollisesta palkinnon saajasta. Palkittava voi olla henkilö, ryhmä, yhdistys, yritys, tai mikä muu tahansa.

Hyvä työ – hyvä myö

Pohjois-Karjalan maakunta täytti 300 vuotta elokuussa 2021. Käynnistimme ystävänpäivänä hyvien tekojen haastekampanjan, jonka tavoitteena oli saada vuoden loppuun mennessä 300 hyvää tekoa.

Hyvien tekojen teemaviikko kouluille

Kutsuimme kaikki maakunnan koulut mukaan hyvien tekojen teemaviikkoon 4.-8.10.2021. Teemaviikko tuki, kannusti ja innosti lapsia ja nuoria huomaamaan itsessään ja ympärillään hyvää sekä tekemään ystävällisiä ja yksinäisyyttä vähentäviä tekoja arjessa.