Hyvä työ – hyvä myö

Pohjois-Karjalan maakunta täyttää tänä vuonna 300 vuotta. Mikäpä olisi parempi lahja maakunnalle, kuin tehdä hyvää sen asukkaille ja yhteisöille. Tavoitteena on luoda maakuntalaisille lisää aihetta hymyyn, jolloin myös koko maakunta voi paremmin.

Hyvälle teolle ei ole olemassa raameja. Kyseessä voi olla esimerkiksi oven avaus toiselle hymyn kera, naapurin auttaminen pihatöissä tai vaikkapa tanssitempaus sosiaalisessa mediassa. Tärkeintä on, että tietää tehneensä hyvän mielen toiselle.

Kampanjaan voi osallistua ihan jokainen. Henkilökohtaisen osallistumisen lisäksi mukaan voi lähteä kaveriporukkana, yrityksenä, urheiluseurana tai vaikkapa yhteisönä. Kerro meille kuvin tai sanoin, mikä on sinun tai teidän hyvä teko – samalla voit innostaa muutkin mukaan talkoisiin!

Voit osallistua kampanjaan alla olevan lomakkeen kautta ja/tai jakamalla Facebook- tai Instagram-julkaisun tunnisteella #hyvätyö300 sekä lisäämällä siihen Pohjois-Karjalan sivut @pohjoiskarjala (Facebookissa) tai @pohjois_karjala (Instagramissa).

Hyvän tekonsa jakaneiden kesken arvomme vaihtuvia Pohjois-Karjala -tuotteita koko kampanjan ajan. Juhlavuoden päätteeksi arvomme kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken yhden hyväntekijän, joka saa päättää mihin pohjoiskarjalalaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoitetaan 2 000 euroa.

Yhteinen tavoitteemme on tehdä 300 hyvää tekoa juhlavuoden aikana. Ylimääräisistä teoista ei koskaan ole haittaa, sillä hyvät teot kantavat vielä juhlavuoden jälkeenkin.

Osallistu kampanjaan alla olevasta Lisää hyvä teko -painikkeesta.

88 hyvää tekoa

Metropolin Keilahalli Oy (Cosmic) lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 5 kpl lahjakortteja hohtokeilailuun (tunnin ratavuoro ja kengät kaikille).

Pohjois-Karjalan Yrittäjät lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 8 kpl lahjakortteja (40€) Siun Kauppaan.

Pian hoitotupa lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 2 kpl 60 min hoitolahjakorttia.

Oma SP lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 10 kpl lounaslahjakortteja Ison Myyn Suloon.

Kerubi lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 3 kpl Kerubin ruokalahjakortteja (25€).

Joensuun Popmuusikot lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 3 kpl Ilosaarirockin tuotepaketteja.

Nordpap lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 3 kpl Pizzalahjakortteja Polvijärven Hovilouhokseen + laatikollisen pehmopaperia.

Elokuvateatteri Tapio lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi Elokuva-aition näytökseen ja popparit seitsemälle.

Mantsinen Group Ltd Oy lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 100 kpl leffapaketteja (leffaliput ja leffaherkut kahdelle).

STC-SkyTeamCopter lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi Drone-kopteriin tutustumisen ja ohjatun lennätyksen kahdelle, lennonjohtajana Suomen vahvin mies Mika Törrö.

Somessa julkaistuja hyviä tekoja: