Hyvä työ – hyvä myö

Pohjois-Karjalan maakunta täyttää tänä vuonna 300 vuotta. Mikäpä olisi parempi lahja maakunnalle, kuin tehdä hyvää sen asukkaille ja yhteisöille. Tavoitteena on luoda maakuntalaisille lisää aihetta hymyyn, jolloin myös koko maakunta voi paremmin.

Hyvälle teolle ei ole olemassa raameja. Kyseessä voi olla esimerkiksi oven avaus toiselle hymyn kera, naapurin auttaminen pihatöissä tai vaikkapa tanssitempaus sosiaalisessa mediassa. Tärkeintä on, että tietää tehneensä hyvän mielen toiselle.

Kampanjaan voi osallistua ihan jokainen. Henkilökohtaisen osallistumisen lisäksi mukaan voi lähteä kaveriporukkana, yrityksenä, urheiluseurana tai vaikkapa yhteisönä. Kerro meille kuvin tai sanoin, mikä on sinun tai teidän hyvä teko – samalla voit innostaa muutkin mukaan talkoisiin!

Voit osallistua kampanjaan alla olevan lomakkeen kautta ja/tai jakamalla Facebook- tai Instagram-julkaisun tunnisteella #hyvätyö300 sekä lisäämällä siihen Pohjois-Karjalan sivut @pohjoiskarjala (Facebookissa) tai @pohjois_karjala (Instagramissa).

Hyvän tekonsa jakaneiden kesken arvomme vaihtuvia Pohjois-Karjala -tuotteita koko kampanjan ajan. Juhlavuoden päätteeksi arvomme kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken yhden hyväntekijän, joka saa päättää mihin pohjoiskarjalalaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoitetaan 2 000 euroa.

Yhteinen tavoitteemme on tehdä 300 hyvää tekoa juhlavuoden aikana. Ylimääräisistä teoista ei koskaan ole haittaa, sillä hyvät teot kantavat vielä juhlavuoden jälkeenkin.

Osallistu kampanjaan alla olevasta Lisää hyvä teko -painikkeesta.

67 hyvää tekoa

Käytämme paikkakunnan palveluja runsaasti 🙂 kauppa-autoa , autohuoltoa, kirjastoa, kauppoja etukorttiin katsomatta , tuliaisia pientuottajilta kotiin , roskien keruu jos niitä mökkitieltä löytyy !

Annoin kaksi lahjaa; toiselle syntymäpäivän ja toiselle valmistumisen kunniaksi.

Pohjois- Karjalan rajavartiosto tuottaa turvallisuutta ja tekee hyviä tekoja päivittäin.
Turvana kaikissa oloissa – maalla, merellä ja ilmassa.

Itä-Suomen poliisilaitos

Ihastuin niin amppelikurkkuihin, että vein yllärinä äidilleni myös sellaisen lahjaksi <3

Lehmon koulun kutosluokkalaiset ovat Hurryn kummiluokka. Niinpä me Hurrylla haluttiin ilostuttaa heitä pienimuotoisella kilpailulla! Tehtävänä oli suunnitella kesäinen juliste. Voittajatöistä teimme puhtaaksi taitetut versiot, jotka painatimme ja toimitimme luokalle.

Luovanalan yritykset Pohjois-Karjalassa

Kävin puutarhalta pelargoniat 8 kpl. ja vein ne 88 vuotiaalle pyörätuolilaiselle istuttaen ne astioihin hänen parvekkeelle…tämä on tullut jo perinteeksi ainakin 10 vuoden ajalta.

Lähelläsi voi olla ihminen pienen avun tarpeessa, AUTA

Riverian ja Luovin Tietty-hankkeen Pop Up Collagen opiskelijat ja valmentajat olivat Viherkasteella Ylämyllyllä viettämässä talkoopäivää siivoamalla piha-aluetta. Töitä tehtiin aurinkoisessa säässä hyvällä asenteella.

Haastetaan mukaan ympäristön siivoustalkoisiin Riverian ja Luovin henkilöstö.

Haastetaan mukaan ympäristön siivoustalkoisiin Riverian ja Luovin henkilöstö

Meidän sudenpennut harmittelivat lumen alta paljastuvaa roskan määrää, joten päätettiin tehdä #hyvätyö300. Hommattiin välineet, tunnissa oli kolme säkillistä kasassa ja pidempäänkin olisi voinut jatkaa 🙂

Kaikki Pohjois-Karjalan partiolaiset perheineen

Ilahdutin itseäni ostamalla syntymäpäivälahjakseni huuto.netistä Kalevalakorun iso Kuutar – riipuksen. Maksoin myyjälle hieman ylimääräistä. Niin onnellinen olin saatuani pitkään haaveilemani korun. Se näyttää upealta feresini kanssa!

Somessa julkaistuja hyviä tekoja: