Hyvä työ – hyvä myö

Pohjois-Karjalan maakunta täyttää tänä vuonna 300 vuotta. Mikäpä olisi parempi lahja maakunnalle, kuin tehdä hyvää sen asukkaille ja yhteisöille. Tavoitteena on luoda maakuntalaisille lisää aihetta hymyyn, jolloin myös koko maakunta voi paremmin.

Hyvälle teolle ei ole olemassa raameja. Kyseessä voi olla esimerkiksi oven avaus toiselle hymyn kera, naapurin auttaminen pihatöissä tai vaikkapa tanssitempaus sosiaalisessa mediassa. Tärkeintä on, että tietää tehneensä hyvän mielen toiselle.

Kampanjaan voi osallistua ihan jokainen. Henkilökohtaisen osallistumisen lisäksi mukaan voi lähteä kaveriporukkana, yrityksenä, urheiluseurana tai vaikkapa yhteisönä. Kerro meille kuvin tai sanoin, mikä on sinun tai teidän hyvä teko – samalla voit innostaa muutkin mukaan talkoisiin!

Tule mukaan!

Voit osallistua kampanjaan alla olevan lomakkeen kautta ja/tai jakamalla Facebook- tai Instagram-julkaisun tunnisteella #hyvätyö300 sekä lisäämällä siihen Pohjois-Karjalan sivut @pohjoiskarjala (Facebookissa) tai @pohjois_karjala (Instagramissa).

Hyvän tekonsa jakaneiden kesken arvomme vaihtuvia Pohjois-Karjala -tuotteita koko kampanjan ajan. Juhlavuoden päätteeksi arvomme kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken yhden hyväntekijän, joka saa päättää mihin pohjoiskarjalalaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoitetaan 2 000 euroa.

Yhteinen tavoitteemme on tehdä 300 hyvää tekoa juhlavuoden aikana. Ylimääräisistä teoista ei koskaan ole haittaa, sillä hyvät teot kantavat vielä juhlavuoden jälkeenkin.

Osallistu kampanjaan alla olevasta Lisää hyvä teko -painikkeesta.

104 hyvää tekoa

Hoidin koko perheen ruuat sekä huolehdin lasten iltatoimet, jotta puolisoni saisi välillä levätä

Autoin toisten ohikulkijoiden kanssa vanhan miehen lumikinoksesta jonne hänen kulkuneuvonsa oli ajautunut.

Autoin toisten ohikulkijoiden kanssa vanhan miehen lumikinoksesta jonne hänen kulkuneuvonsa oli ajautunut.

Kirjoitimme klubimme kanssa noin 130 joulukorttia värssyineen jaettavaksi ikäihmisille. Kotiapu vie kortit perille. ❤️

Olimme lauantaina 20.11.2021 kaupassa keräämässä lahjoitustuotteita vähävaraisille lapsille, perheille, nuorille ja ikäihmisille. Periaatteena oli, että lahjoittaja ostaa yhden ylimääräisen tuotteen ja lahjoittaa sen eteenpäin. Saimme monta ostoskärryllistä erilaisia tuotteita jaettavaksi ennen joulua. Paikallinen diakonia jakaa tuotteet.

Kävin kertomassa naapurille, että hänellä oli jäänyt autoon valot päälle.

Olin torilla myymässä. Möin yhdelle tutulle pullat puoleen hintaan. He ovat auttaneet meitä.

Somessa julkaistuja hyviä tekoja: