Hyvä työ – hyvä myö

Pohjois-Karjalan maakunta täyttää tänä vuonna 300 vuotta. Mikäpä olisi parempi lahja maakunnalle, kuin tehdä hyvää sen asukkaille ja yhteisöille. Tavoitteena on luoda maakuntalaisille lisää aihetta hymyyn, jolloin myös koko maakunta voi paremmin.

Hyvälle teolle ei ole olemassa raameja. Kyseessä voi olla esimerkiksi oven avaus toiselle hymyn kera, naapurin auttaminen pihatöissä tai vaikkapa tanssitempaus sosiaalisessa mediassa. Tärkeintä on, että tietää tehneensä hyvän mielen toiselle.

Kampanjaan voi osallistua ihan jokainen. Henkilökohtaisen osallistumisen lisäksi mukaan voi lähteä kaveriporukkana, yrityksenä, urheiluseurana tai vaikkapa yhteisönä. Kerro meille kuvin tai sanoin, mikä on sinun tai teidän hyvä teko – samalla voit innostaa muutkin mukaan talkoisiin!

Voit osallistua kampanjaan alla olevan lomakkeen kautta ja/tai jakamalla Facebook- tai Instagram-julkaisun tunnisteella #hyvätyö300 sekä lisäämällä siihen Pohjois-Karjalan sivut @pohjoiskarjala (Facebookissa) tai @pohjois_karjala (Instagramissa).

Hyvän tekonsa jakaneiden kesken arvomme vaihtuvia Pohjois-Karjala -tuotteita koko kampanjan ajan. Juhlavuoden päätteeksi arvomme kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken yhden hyväntekijän, joka saa päättää mihin pohjoiskarjalalaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoitetaan 2 000 euroa.

Yhteinen tavoitteemme on tehdä 300 hyvää tekoa juhlavuoden aikana. Ylimääräisistä teoista ei koskaan ole haittaa, sillä hyvät teot kantavat vielä juhlavuoden jälkeenkin.

Osallistu kampanjaan alla olevasta Lisää hyvä teko -painikkeesta.

88 hyvää tekoa

Osallistuin Postin järjestämään ”Kortti veteraanille” -kampanjaan. Jospa joku lähettämistäni tervehdyksistä ilahduttaa itsenäisyyspäivänä pohjois-karjalaista veteraania tai lottaa.

Kaikki

Polvijärven K-Market Nuotta ja Polvijärven 4h tarjosivat kaikille Polvijärven yläasteelaisille sekä lukiolaisille aamupalasmoothiet. Alakouluille jaettiin välipalahedelmät.

Luokkamme (2.lk Mutalan koulu) auttoi ikä-ihmisiä lehtien haravoinnissa ja muissa pihatöissä torstaina 7.10.2021.

Reijolan koulun 2. luokka

Kontiolahden yrittäjät ry., Plasthill Oy, Kuntoutuspalvelu Lintunen ja Carki Oy keräsivät extra-palkintoja Ahokkalan ja Varparannan kouluissa arvottavaksi koulujen hyvien tekojen teemaviikolla.

Koli Active Oy lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 2h varustevuokrauksen (lumikengät, maastopyörä/fatbike, kanootti, kajakki, sup-lauta) kahdelle.

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry neulottaa ja luovuttaa kaikille tänä maakunnan 300- vuotisjuhlavuonna kaikille nurmeslaisille syntyneille vauvoille sukat. Sukat on mitoitettu 1- vuotiaalle. Luovutamme sukkia ensimmäisen kerran omassa 70- vuotisjuhlassamme 17.11.2021.

MTK Pielinen

Polvijärven Kone ja Tarvike lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 4 kpl lahjakortteja (25€) Polvijärven Kone ja Tarvike-liikkeeseen.

Kuntokeidas lahjoitti koulujen hyvien tekojen teemaviikon arvontapalkinnoksi 45 kpl lahjakortteja (10€) Kuntokeitaan palveluihin.

Somessa julkaistuja hyviä tekoja: